Candidații la funcția de primar al municipiului Reșița, invitați să răspundă la întrebările tinerilor

modelmic

Cei opt candidați intrați în bătălia electorală pentru funcția de primar al municipiului Reșița sunt invitați săptămâna viitoare la o dezbatere publică, în cadrul căreia vor fi supuși tirului întrebărilor adresate de tinerii din municipiu. Cei care aruncă mânușa sunt reprezentanții Consiliului Tineretului din România, prin vocea directorului județean Claudiu Stoica.

Dezbaterea este programată pentru ziua de luni, 14 septembrie, de la ora 17:00, în curtea Universității Eftimie Murgu din Reșița, tânărul Claudiu Stoica precizând că va lua legătura cu toți candidații pentru a-i invita la dezbatere, până la ora actuală confirmându-și participarea la eveniment trei dintre candidați.

Citește și Cine candidează pentru Primăria și Consiliul Local Reșița? Din aceste liste vor fi aleși primarul și viitorii consilieri locali

Este prima dezbatere publică cu tinerii din Reșița și candidații de la Primăria locală, este organizată împreună cu președinții de la Consiliul elevilor de la cele patru licee teoretice din Reșița. În cadrul acestei dezbateri tinerii din Reșița vor putea să adrese întrebări legate de strategie și despre ceea ce își propun candidații de la Primăria locală să facă pe următorul mandat.

Împreună cu ei și cu organizația de tineret din Caraș-Severin, ulterior, după terminarea alegerilor locale vom încerca să găsim și să facem o listă a priorităților tinerilor din Reșița și din Caraș-Severin, vom lucra împreună și vom încerca să găsim soluții și să le implementăm prin politici publice de tineret.

Pe agenda mea principală va fi luarea legăturii cu toți reprezentanții organizațiilor de tineret din Caraș-Severin după care îi vom informa despre activitatea CTR și le vom aduce la cunoștință că CTR-ul este aici să îi sprijine și să îi susțină oricând au nevoie de ajutor”, a precizat Claudiu Stoica astăzi, în cadrul primei întâlniri pe care a avut-o cu presa după ce a fost numit director județean al Consiliului Tineretului.

Puteți urmări în continuare întregul mesaj transmis de Claudiu Stoica:

 

Citește și Tânăr din Reșița, directorul județean la Consiliul Tineretului din România

 

Karina TINCUL

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Gheta Adrian

    Buna ziua

    Sunt tinara Emanuela -Maria si am 5 luni si as avea o intrebare pentru toti candidatii la Primaria Resita.Intrebare Domnilor candidati la functia de primar a municipiului Resita credeti ca pina la majortul meu veti reusi ca Moniomul sa beneficieze de apa,gaz,canal,drumuri asfaltate?CIND? Daca avansati o data pina la finalizarea acetor probleme si nu reusiti sa le rezolvati pina la data respectiva,sunteti dispusi sa va depuneti mandatul?Rog a se adresa aceasta intrebari puse de nepotica mea la intilnirea care va avea loc cu candidatii la Primaria Resita.Cu respect ,micuta Emanuela Maria si bunicul ei Adrian Ioan Gheta.P.S. Trag nadejde sa apuc sa vad si eu Moniomul ca un sat EUROPEAN.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei