Candidatul PSD Caraș-Severin la Primăria Oravița își prezintă membrii echipei

modelmic
Dumitru Ursu – primarul în funcție al orașului Oravița și candidat pentru un nou mandat din partea PSD Caraș-Severin își prezintă membrii echipei:
„Dr. Nicolae Florentin Pirici este unul dintre cei mai vechi prieteni și susținători ai mei și a candidat pentru funcția de consilier în Consiliul Local Oravița chiar de la începutul mandatului meu de primar. Nicu Pirici provine dintr-o familie respectabilă de dascăli orăvițeni, fiind crescut și educat pentru a iubi valorile istorice și culturale ale locului natal, cu respect față de Oravița și față de orăvițeni.
În prezent medic primar Medicină de Familie, funcționând și în cadrul Spitalului Orășenesc Oravița, dar și la Centrul de Permanență, Nicu Pirici este un medic devotat, un profesionist care și-a dedicat viața carierei medicale, întorcându-se în orașul natal pentru a profesa și alegând a-și oferi experiența acumulată de-a lungul timpului, în domeniul medicinei, orăvițenilor. Pe lângă devotamentul cu care își exercită meseria de medic, ca om al locului, Nicu Pirici s-a aplecat și asupra problemelor orașului, implicându-se în proiectele pentru sănătate pe care le-am demarat împreună.
Sunt bucuros să-l am alături în continuare în echipa mea pe Nicu, un medic orăvițean care a ales să rămână în slujba orăvițenilor“.
Dan AGACHE
Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

http-reper24-ro