Cum își motivează fapta caransebeșeanul care și-a ucis soția în Portugalia!

ucis

Poveste desprinsă din filmele de groază la Caransebeș: un bărbat de 53 de ani a parcurs peste 4.000 de km, din Portugalia până în România, cu cadavrul soției pe bancheta din spate. 

Ion Șoma, de meserie tinichigiu auto, și-a ucis soția cu o lovitură de cuțit, în urma unei crize de gelozie. Bărbatul și-a recunosct fapta, el fiind reținut pentru 30 de zile, sub acuzația de omor. Cu toate acestea, bărbatul susține că de fapt este vorba de un accident, el cerând să fie cercetat în stare de libertate.

Fapta a avut loc sâmbăta trecută, când în urma unor discuții și acuzații de infidelitate și pe fondul consumului de alcool, bărbatul a pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în spatele soției. Conform specialiștilor de la Institutul de Medicină Legală, care au efectuat necropsia, lovitura i-a secționat femeii aorta și i-a străpuns un plămân. Șoma susține că nu și-a dat seama de gravitatea rănii și că nu ar fi sunat la ambulanță deoarece nu l-ar fi lasat victima. Duminică, în momentul în care s-a trezit din beție și-a găsit soția moartă, dar nici de această dată nu a anunțat autoritățile, afirmând că a luat decizia de a aduce cadavrul acesteia în țară, pentru a o înmormânta creștinește lângă tatăl său, așa cum și-ar fi dorit femeia.

A pornit la drum luni, după ce și-a făcut verificarea tehnică a mașinii, călătorind timp de patru zile cu cadavrul în descompunere al femeii pe bancheta din spate. Nu a fost oprit de nimeni, până la frontiera dintre Ungaria și România. Aici a prezentat polițistului de frontieră actele ambilor și a susținut că soția doarme, fiind lăsat să intre în țară fără probleme.

Cadavrul femeii în vârstă de 44 de ani, a fost descoperit de către orgnele de poliție, alertate de către un jandarm, vecin cu mama victimei.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei