„Caransebeșul poate funcționa și fără viceprimar, doar cu un administrator“ – Felix Borcean

a

Ședința de ieri a Consiliului Local nu a adus un nou viceprimar pentru municipiul Caransebeș, după ce Bebe Pasere a pierdut luna trecută acestă funcție. Primarul Felix Borcean a retras proiectul de pe ordinea de zi, pe ultima sută de metri, lăsând lucrurile „să se mai liniștească, să se mai așeze“.

Am avut o întâlnire la București, la sfârșitul săptămânii trecute, la Ministerul Dezvoltării cu subsecretarul de stat Andrei Ungur și cu consiliera acestuia, Andra Pleșa. Mi-au prezentat atât de multe lucruri frumoase pe care am putea să le facem împreună“ – a declarat pentru Reper 24, primarul municipiului Caransebeș Felix Borcean. „În Consiliul Local, lucrurile nu sunt încă așezate și am retras proiectul de hotărâre privind numirea unui nou viceprimar pentru că am simțit o serie de ostilități și cred că este mai firesc să lăsăm apele să se limpezească. Am spus și repet, voi face tot ceea ce trebuie pentru ca în final, câștigători să fie locuitorii municipiului.

Mai stăm, mai gândim, mai negociem. Decât cu o majoritate toxică Vela – Mocioalcă, prefer fără viceprimar. Am city manager, lucrurile merg bine cu doi oameni la conducerea orașului. Au mers bine doi ani, de ce nu ar merge și acum o perioadă de timp. Adevărul e că la această oră toți mă curtează, dar eu stau liniștit deocamdată în banca mea; cu atât mai mult cu cât se prefigurează încă un rând de alegeri, anticipate de această dată, pentru parlamentare. Nu știm ce va fi, așteptăm să vedem ce ne rezervă viața“, a mai afirmat edilul municipiului de pe Timiș și Sebeș, Felix Borcean.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei