Caraș-Severin: 92 de societăți comerciale verificate – 73 de amenzi! Polițiștii au confiscat produse dezinfectante, detergenți și alimente

modelmic

Peste 70 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 130.000 de lei au fost aplicate în ultimele săptămâni de polițiștii cărășeni, care au luat la puricat societățile comerciale din județ. 92 de societăți verificate – 73 de amenzi, acesta este bilanțul anunțat astăzi de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. Neregulile constatate: produse fără documente de proveniență sau mărfuri neexpuse pentru comercializare.

În perioada 20-31 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin au efectuat verificări la 92 de societăți comerciale de pe raza județului, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu medicamente, dispozitive medicale și de protecție, precum și cu produse alimentare și alte produse de bază.

Pentru neregulile constatate în cadrul acestor controale, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 129.875 de lei și au ridicat, în vederea confiscării, bunuri evaluate la 6.566 de lei, constând în dezinfectante, detergenți, produse alimentare, pentru care administratorii fie nu dețineau documente de proveniență legală, fie marfa existentă nu era expusă pentru comercializare, în conformitate cu prevederile Legii nr.12 din 1990, republicată”, explică Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii de investigare a criminalității economice continuă activitățile de control pe această linie, și în perioada următoare.

produse confiscate[766]

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei