Caraș-Severinul și Banatul, prezentate la Bruxelles!

modelmic

Oferta turistică dar și cea economică din județul Caraș-Severin vor fi prezentate în viitorul apropiat executivului și instituțiilor europene. Totul în cadrul unui eveniment la care sunt așteptate să participe mii de persoane. 

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat recent în cadrul unei conferințe de presă susținute la Reșița că au fost puse bazele unui proiect în cadrul căruia o delegație din Banat și Transilvania va fi prezentă în luna aprilie la Bruxelles pentru a prezenta interesele economice ale acestor regiuni: ”Vor fi prezentate oportunitățile turistice și economice pe care le oferă aceste zone, inclusiv județul Caraș-Severin. Va exista acolo efectiv un birou unde se vor organiza evenimente. Această delegație va fi deschisă în cadrul unui eveniment care va dura două zile, unde sperăm să avem aproximativ 10.000 de participanți”, a precizat Negrescu.

Evenimentul va fi organizat în colaborare cu comunitatea de români care trăiește în Belgia. De fapt, este vorba de o manifestare cu tradiție în capitala Belgiei și care anul acesta va fi dedicată Banatului și Transilvaniei, oferind oportunitatea inclusiv orașului Reșița și județului Caraș-Severin să își prezinte tradițiile culturale și oferta economică și turistică, a adăugat europarlamentarul. Participanții la eveniment vor avea prilejul să se întâlnească cu comisari europeni, cu miniștrii belgieni și cu diverse persoane care pot sprijini dezvoltarea acestei zone a țării.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: Caraș-Severin – se muncește ! | Ion Mocioalca

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei