Cărășean ce făcea parte dintr-o organizație criminală italiană, depistat la Obreja!

carasean

Un bărbat din Obreja a fost arestat de polițiști pentru infracțiunea de participație la o organizație criminală din Italia ce se ocupa cu dezmembrarea mașinilor furate.

Conform unui comunicat al IPJ Caraș-Severin, ieri, 28 mai, polițiștii au pus în executare un mandat de arestare european emis de autoritățile judiciare italiene în anul 2019, pe numele unui bărbat de 31 de ani din Obreja, pentru săvârșirea infracțiunii de participație la o organizație criminală, având de executat o pedeapsă de 5 ani și 3 luni închisoare.

Bărbatul, împreună cu alte persoane, în cursul anului 2006 ar fi dezmembrat 17 vehicule furate, pe teritoriul Italiei, piesele rezultate fiind vândute ulterior.

Polițiștii l-au depistat pe bărbat pe raza comunei Obreja fiind ridicat și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentat Curții de Apel Timișoara cu propunere de arestare preventivă în vederea extrădării către autoritățile italiene, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei