Cărășean, prins de polițiști în timp ce încerca să introducă în țară aproape 300 de pachete de țigări de contrabandă!

modelmic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol au depistat un cărășean care a încercat să introducă ilegal în ţară, pe jos, pe la „frontiera verde”, cantitatea de 290  pachete cu ţigări de contrabandă. Este vorba de un tânăr de 20 ani care s-a ales acum cu dosar penal.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, au observat ieri după-amiază o persoană care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării, la aproximativ 200 m de linia de frontieră cu statul vecin, transportând un bagaj în spate.

Persoana, care nu îşi justifica prezenţa în zonă, a fost legitimată şi condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor preliminare efectuate s-a stabilit că cel în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 20 ani, domiciliat pe raza județului Caraș-Severin. În bagajul pe care îl transporta în spate, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 290 de pachete cu ţigări, de proveniență DutyFree, pe care tânărul intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România”, explică agentul principal de poliție Roxana Costache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 2.900 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

1532505952339-tig3-S4 1532505954201-tig-S4

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei