Cărășenii afectați de inundații, ajutați de Biserică! Campanie de strângere de fonduri, încheiată cu succes!

modelmic

Episcopia Caransebeșului vine în sprijinul cărășenilor care au fost afectați de inundațiile care au avut loc recent în județul Caraș-Severin. Astfel, zeci de familii au fost ajutate de reprezentanții Bisericii, care au derulat o campanie de strângere de fonduri în toate parohiile din județ, la finalul căreia s-a reușit adunarea a 30.000 de lei.

În Episcopia Caransebeșului a fost derulată în luna iulie o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea celor care au fost afectați de inundațiile de la sfârșitul lunii iunie și cele de la începutul lunii iulie 2016. În urma acestor inundații au fost afectate de pe raza Protopopiatului Reșița un număr de 245 de gospodării, apa distrugând anexe, mobilier, podele dar și prăbușirea câtorva case. Gospodăriile afectate au fost în următoarele localități: Câlnic, Bocșa, Berzovia, Ramna, Vermeș, Ezeriș, Fârliug, Remetea-Pogonici”, se arată pe site-ul Episcopiei Caransebeșului.

Din suma adunată la finalul campaniei, au fost ajutate 61 de familii ale căror gospodării au fot grav afectate, mai explică reprezentanții Bisericii.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei