Carduri virtuale pentru meciurile echipei HC Adrian Petrea în Liga Națională!

card

Iubitorii sportului cu minge mică rotundă din țară și de peste hotare, care doresc să fie alături de formația HC Adrian Petrea, echipă care a promovat în Liga Națională și care își va începe parcursul în primul eșalon handbalistic, duminică, în deplasare, în fața formației CSM Focșani 2007, o pot face prin achiziția unui card de membru, dar și prin cea a unui card virtual.

Cardul virtual, formula prin care fanii HC Adrian Petrea de pretutindeni își pot susține favorita!

Președintele Academiei de Handbal Adrian Petrea, Cristian Pătru, ne-a mărturisit de unde a venit această idee a cardului virtual: „ne dorim ca suporterii noștri să nu fie doar cei din Reșița, ceea ce nu înseamnă că aceștia nu contează enorm în demersul nostru de a realiza performanță handbalistică. Totuși, susținători pentru HC Adrian Petrea pot fi și iubitori ai handbalului din Caransebeș, Bocșa, Moldova Nouă, Măureni, Timișoara, Arad, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Berlin, Munchen, Paris, New York, din orice colț de țară și de pe tot globul, de acolo de unde cineva își manifestă dorința de a fi alături de noi, mai mult decât cu gândul sau cu o încurajare din fața televizorului. Punem în vânzare și abonamente virtuale, în așa fel încât suporterii noștri de pretutindeni și cei care cred în proiectul nostru să poată contribui într-un mod real la dezvoltarea lui“.

Abonamentele virtuale vor avea același preț ca și cele de membru – 90 lei, vor avea același statut, prin faptul că se va putea intra cu ele la meciurile de acasă, dar nu vor avea un loc anume în sală. Toți posesorii de abonamente virtuale vor intra într-un concurs cu tragere la sorți lunară (cu ajutorul random.org) ale cărui premii vor consta într-o deplasare alături de echipa de seniori, o minge semnată de toți jucătorii clubului sau un wallpaper unic personalizat pentru telefon sau tabletă! Pentru comenzi și pentru a intra în posesia cardului puteți apela sau transmite sms la: 0727.222.018/0721.129.653.

În privința meciurilor din deplasare iubitorii handbalului, posesori ai unui card virtual, pot apela aceleași numere de telefon, pentru ca Academia de handbal Adrian Petrea să poată veni în întâmpinarea dorinței dumneavoastră de a asista la partidele echipei favorite.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei