„Am plombat jumătate din oraș; doar ploaia ne-a putut opri“ – Daniel Călin

1

Într-un tur de forță, întins pe mai bine de o jumătate de zi, salariații Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Reșița, au reușit să plombeze gropile din jumătate de oraș. Șeful secției, Daniel Călin, a declarat că doar ploaia i-a oprit pe muncitorii care ar fi ajuns altfel până în Lunca Bârzavei.

„Am început de dimineață de la Casa Bănățeană. Am organizat 6 echipe, atât pentru pregătire cât și pentru plombare și am trecut la treabă. Avem o suflantă care ne permite să eliberăm groapa de apă, iar materialul folosit se poate utiliza și în condiții de umezeală. Nu se poate turna în baltă, dar dacă groapa este doar umedă, se poate repara fără probleme. Sper că astăzi vremea să nu ne fie potrivnică și să continuăm aceste reparații, spre binele participanților la trafic.

Știm că aceste gropi există, știm și că trebuie refăcută în totalitate calea de rulare pentru că de-a lungul timpului s-a lucrat prost sau cu foarte mulți ani în urmă. Am să fac apel la bunăvoința șoferilor să mai aibă un strop de răbdare. Odată cu noua linie de tramvai, a căror lucrări vor începe încă din primăvară, se va asfalta întregul oraș. Nu putem să asfaltăm acum și să spargem anul viitor; acum doar cârpim gropile și în funcție de condițiile meteorologice vom continua în tot orașul“, a explicat Daniel Călin.

Direcția de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Reșița are programate pentru acest an atât de multe lucrări încât există intenția de a externaliza o parte din ele pentru a le termina pe toate. Despre toate aceste proiecte, Daniel Călin va vorbi după ce ele vor fi aprobate de către consilierii locali reșițeni.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei