fbpx
12.9 C
Reșița
marți, 28 mai 24

UPDATE: Cartonaș galben! City managerul Caransebeșului, Florin Bogdea, suspendat șase luni din PSD!

UPDATE: În urma publicării articolului, Florin Bogdea a transmis un drept la replică. City managerul orașului Caransebeș susține că nu a primit nicio decizie de suspendare, iar în cazul în care se va întâmpla acest lucru o va contesta.

Sunt surprins de articolul publicat de dumneavoastră, nu am primit nicio decizie de suspendare, chiar mai mult nu a fost convocata nici o ședință statutara a biroului județean PSD. Prin urmare consider că știrea este falsă, iar dacă se va lua o asemenea decizie îmi rezerv dreptul de a contesta decizia”, mai precizează Florin Bogdea.

…………………………..

Știrea inițială

În urma ședinței Biroului Politic Județean PSD Caraș-Severin, care s-a desfășurat ieri, a fost luată decizia suspendării din funcția de secretar al organizației municipale PSD Caransebeș a lui Florin Bogdea.

Conform surselor noastre, se pare că actualul city manager al municipiului Caransebeș ar fi reușit să deranjeze o seamă de colegi din boardul de conducere al PSD Caraș-Severin, cu anumite declarații publice pe care le-a făcut în ultima perioadă.

Într-un fel, această decizie a conducerii organizației PSD Caraș-Severin este diametral opusă cu declarația de curtoazie făcută de ministrul Grindeanu la adresa actualului edil al Caransebeșului, Felix Borcean. Se știe că administratorul municipiului, Florin Bogdea este unul dintre oamenii fideli ai actualului primar, iar decizia biroului condus de Silviu Hurduzeu, ar putea fi calificată drept un cartonaș galben arătat edilului Borcean.

Florin Bogdea a declarat că nu știe să aibă vreo problemă cu actuala conducere social-democrată din Banatul de Munte.

În funcția de secretar interimar al PSD Caransebeș a fost numit, cu titlu provizoriu, Luca Mălăiescu, secretar general al Organizației PSD Caraș-Severin.

Citește si:  Felix Borcean, candidatul PSD pentru Primăria Caransebeș, confirmă premierul Ciolacu și ministrul Grindeanu!

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei