Casă de schimb valutar din Caransebeș, spartă de hoți!

modelmic

O casă de schimb valutar situată în incinta unui supermarket din Caransebeș a fost spartă noaptea trecută, hoții făcându-se nevăzuți cu o sumă importantă de bani. Din informații neoficiale se pare că aceștia ar fi plecat cu tot cu seiful în care se aflau aproximativ 19.000 de lei.

Astăzi, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată telefonic despre faptul că un magazin din localitate a fost spart.

Din primele verificări s-a stabilit că în cursul nopții, persoane necunoscute au pătruns prin efracție, în incinta unui centru comercial din localitate, iar din interior au sustras bunuri.

În acest moment se efectuează cercetări și investigații în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, prejudiciului cauzat, precum și identificării persoanelor care se fac vinovate de comiterea faptei”, a precizat pentru Reper 24, Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Conform Alinei Boeru, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

foto: cugetliber.ro/

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei