„Câștigarea Primăriei Moldova Nouă de Ion Chisăliță, o șansă deosebită pentru Consiliul Județean!“, consideră Marcel Vela

modelmic

 

Liberalii au triumfat, în cele din urmă, în orașul de la malul Dunării în urma alegerilor din 24 ianuarie 2021, atunci când cetățenii au decis să-i încredințeze un mandat nou de primar candidatului Ion Chisăliță, cel care a mai fost edil al orașului în mandatul 2008 -2012.

Senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, a reiterat ieri la Moldova Nouă ideea câștigării de către dreapta  a primăriei orașului la alegerile din 24 ianuarie 2021, vorbind despre un electorat consecvent care s-a exprimat în favoarea dreptei politice și la alegerile locale din 2016.

Pentru noi este foarte importantă recâștigarea primăriei Moldova Nouă. Noi am câștigat aici și-n 2016, ceea ce înseamnă că orașul din Clisură a votat Dreapta din 2016. Nu vreau să intru în detaliile sinusoidale ale politicii  din ultimii 4 ani care au avut loc aici, pe malul Dunării. Dar este clar că noi ca și partid, ca și susținător al politicilor de dreapta prin faptul că am recâștigat Moldova Nouă, centrul cultural-administrativ-educațional-sanitar pentru întreaga Clisură este un semn bun pentru viitor.

Este o șansă pentru oamenii de aici dar și o șansă deosebită pentru județul Caraș-Severin, deoarece prin Moldova Nouă urmează să fie integrate toate proiectele turistice, de dezvoltare pe care Consiliul Județean Caraș-Severin le va implementa în acest mandat.

Cred că domnul Chisăliță va face din Moldova Nouă acel oraș în care cetățenii își doresc să rămână, își doresc să trăiască și să construiască. Cred că aici vor dori să vină în viitor reșițeni, timișoreni, severineni și din alte locuri din țară să construiască în zonă, să se bucure de acest dar al lui Dumnezeu, Dunărea, Ostrovul – splendoarea Clisurii și tot ce înseamnă peisaje mirifice ale acestei zone, având în vedere că mă bazez pe următoarea înțelepciune românească: Omul sfințește locul“, a ținut să transmită senatorul Vela.

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei