fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Cătălin Golu: „Din trei proiecte pe drumurile județene, unul este pentru Ciclova Română

Drumul județean de acces spre comuna Ciclova Română, de la ieșirea din Oravița până la intrarea în Potoc, DJ571 este unul din cele trei drumuri județene prinse spre finanțare pe Anghel Saligny de către Consiliul Județean Caraș-Severin.

Beneficiarul direct al acestei investiții este comuna Ciclova Română. Primarul Cătălin Golu explică:

„E vorba de o finanțare de 5,5 milioane de euro pentru o lungime de drum județean de 14 km. Drumul nu este al meu, ci al Consiliului Județean, dar principalii beneficiari vor fi locuitorii din comună și turiștii care vor veni să ne viziteze. Sunt trei proiecte aprobate pentru Caraș-Severin pe Anghel Saligny, din care unul este pentru localitatea mea. Acei bănuți care vin, chiar dacă sunt pentru Consiliul Județean, beneficiarii principali vom fi noi“.

Referitor la campania electorală în care actualul edil va candida pentru un nou mandat, acesta a afirmat: „În ziua de astăzi nu se mai poate face campanie electorală cu sticla de ulei și punga de zahăr; sunt convins de asta. Cetățeanul are acces la toate informațiile și nu mai putem să-i ducem cu una, cu două, nu mai putem să-i ducem cu zăhărelul în campanie, din 4 în 4 ani. Cred că cetățeanul este foarte bine dezvoltat, din toate punctele de vedere: al informației, al culturii, al cunoașterii; nu mai ține vrăjeala scurtă la el“.

Edilul comunei Ciclova Română Cătălin Golu este convins că la scrutinul din 9 iunie vor fi aleși oamenii care au demonstrat că pot și chiar fac ceva pentru comunitățile pe care le reprezintă.

Dan AGACHE

2 COMENTARII

  1. Speram din suflet sa nu fie și el printre! ,,drumul nu este al meu,…localitatea mea…,, cuvinte de adevărat stăpân!

  2. Are dreptate primarul: nu mai tine vrajeala scurta! Dar cea lunga tine! Si acum patru ani acest drum era in programul de reabilitare…dar masinile primariei, care-l parcurg de zeci de ori
    pe zi, platesc reparatiile sistemului de suspensie ale acestora din bugetul local, mai precis din taxele contribuabililor! Pe scurt, fara vrajeala scurta, speram ca Dl. Saligny impreuna cu Dl. Golu inteleg! Le dorim succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei