Căutări oprite după zece zile! Bărbatul dispărut la Sasca Montană, de negăsit!

 modelmic+editorial

 

În urma unei ședințe comune ce a avut loc ieri la sediul Prefecturii, s-a decis oprirea căutărilor în cazul bărbatului dispărut în data de 2 ianuarie de la un șălaș din apropierea localității Sasca Montană.

Bărbatul a fost căutat neîncetat mai bine de zece zile, dar echipajele de jandarmi, poliție, ISU, dar și voluntarii nu au găsit niciun semn care să indice unde anume s-ar afla acesta, sau dacă mai este sau nu în viață.

Peste 65 de persoane au căutat zilnic împrejurimile locului numit Poiana Lunilor – Cheile Nerei, de unde a dispărut bărbatul. Mai mult, s-au folosit și câini speciali antrenați pentru astfel de operațiuni, fără niciun rezultat însă.

CITEȘTE ȘI: Alertă maximă! Zeci de jandarmi caută un bărbat dispărut sambătă dimineața lângă Sasca Română!

„Bărbatul în vârstă de 38 de ani din localitatea Sasca Montană, a fost căutat timp de 10 zile într-o zona foarte întinsă, respectiv zona Bozovici-Lăpuşnicu Mare spre Cheile Nerei, din păcate în ciuda eforturilor depuse, persoana nu a putut fi găsită. În funcţie de datele şi informaţiile primite, precum şi de situaţia operativă existentă la nivelul inspectoratului, căutările pot continua pe anumite zone sau trasee turistice”, explică reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei