Cauți un loc de muncă? AJOFM Caraș-Severin îți vine în ajutor

a

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă îți pune la dispoziție în această săptămână, 27 de locuri vacante, prin agențiile teritoriale din: Băile Herculane, Caransebeș, Oravița și Reșița.

Un director economic și un îngrijitor spații hoteliere sunt căutați în Băile Herculane, în timp ce la Caransebeș sunt disponibile 12 posturi în meseriile: magaziner, manipulant mărfuri, 5 operatori la roboți industriali, doi ajutori de bucătar și câte un registrator medical, agent de vânzări și un electrician servicii interne la Barajul de la Zervești.

În Oravița sunt disponibile 3 posturi de vânzător, iar în municipiul de pe Bârzava se oferă 10 posturi în meseriile: reprezentant tehnic, vânzător, contabil șef, șef serviciu, secretar literar, referent, actor, muncitor costumier, bufetier și femeie de serviciu, ne-a informat Carla Goagă, purtător de cuvânt a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Situația detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la secțiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

 

Dan AGACHE

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei