Cauți un loc de muncă? Vezi ce posturi sunt disponibile în județ la ora actuală!

loc de muncă

Datele centralizate de AJOFM în ceea ce privește locurile de muncă arată că, chiar dacă nu au la dispoziție o diversitate care să-i dea pe spate, șomerii în căutare de un loc de muncă, au de unde alege.

Un număr de 54 de posturi sunt disponibile la ora actuală la nivel de județ. Dintre acestea însă, cele mai multe sunt disponibile în orașele mai mici, municipiul Reșița punând la dispoziția șomerilor un singur post, acela de fiziokinetoterapeut.

Pe de altă parte, cine zicea că Oraviță are carențe mari în ceea ce privește locurile de muncă, ar trebui să se gândească de două ori. Și asta pentru că numărul posturilor puse la dispoziția orăvițenilor au crescut la 46 la ora actuală.

Dintre acestea, 43 sunt posturi în domeniul confecționării și îmbrăcării volanelor în piele. Pe lângă acestea, șomerii din Oravița mai au la dispoziție și un post de electrician de întreținere și reparații, un lucrător comercial și un lucrător gestionar.

Bocșa vine și ea destul de în forță cu șase locuri de muncă libere. Este vorba aici de trei posturi de muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor și trei posturi de manipulant mărfuri.

La Băile Herculane, șomerii pot opta pentru singurul post disponibil, acela de paznic de vânătoare.

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei