Caz șocant în Caraș-Severin! Directorul de la Ambulanță își șantaja și amenința fosta iubită cu ajutorul angajaților!

modelmic

 

 

Caz șocant la Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin! Directorul SAJ este acuzat că ar fi constituit un grup infracțional organizat din care ar mai face parte patru angajați ai aceleași instituții. Directorul SAJ ar fi șantajat și constrâns fizic o fostă iubită, pentru a o determina să reia relația cu el. Bărbatul a recurs la amenințări, inclusiv prin angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin. Pe fir au intervenit procurorii DIICOT care au efectuat în această dimineață patru percheziţii pe raza municipiilor Caransebeș și Reşiţa, inclusiv la sediul SAJ și pe raza comunei Buchin.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2018-2019 la nivelul județului Caraș-Severin s-a constituit un grup infracțional organizat pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, grup infracțional coordonat de către un suspect, director al Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin și din care mai fac 4 suspecţi, angajați ai aceleiaşi instituţii.

Începând cu luna februarie 2019 și până în prezent suspectul a săvârşit acte de ameninţare și constrângere psihică și fizică pentru a determina o persoană vătămată să reia relația intimă pe care au avut-o până în februarie 2019.
În actele de constrângere menite sa creeze o stare de temere pentru a o determina pe persoana vătămată sa aibă o conduită docilă de acceptare a unei relații intime cu acesta, pentru a avea o putere mai mare de convingere, suspectul a întreprins acțiuni directe de șantaj ( prin amenințarea cu darea în vileag a unor poze indecente menite a determina pierderea custodiei copilului minor al părții vătămate si amenințării cu pierderea locului de munca) și indirecte prin intermediul angajaților din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș – Severin, respectiv, prin intermediul a trei suspecţi, doi soferi şi un medic ( persoane care la cererea suspectului au urmărit persoana vătămată, acțiuni menite să intimideze) precum şi prin intermediul unei alte persoane pe care suspectul a chemat-o pentru a-l sprijini în acțiunea de intimidare pe care a exercitat-o asupra persoanei vătămate în data de 24.10.2019).

Începând cu luna februarie 2019, la sfârșitul relației dintre cei doi, conform mesajelor de amenințare trimise de către suspect, medicul împreună cu cei doi şoferi au urmărit persoana vătămată, în oraș, chiar în timpul serviciului.
În cursul lunii martie 2019 suspectul a amenințat-o prin mesaje spunându-i că deține filmări în ipostaze nud cu persoana vătămată, din cuprinsul lunii februarie 2019, într-o cameră de hotel din Băile Herculane și că o poate face de rușine cu aceste imagini.

Tot în luna martie 2019 suspectul l-a sunat pe fostul soț al persoanei vătămate spunându-i acestuia să deține imagini în ipostaze nud cu aceasta și că dacă dorește le poate folosi să obțină custodia fiului părții vătămate.
De asemenea, în luna iunie 2019 suspectul a adresat mesaje de amenințare persoanei vătămate spunându-i că o va lăsa fără serviciu și că îi va trimite controale pentru a fi dată afară.

La data de 24.10.2019, în jurul orelor 18:00, persoana vătămată a fost oprită în trafic de către suspect, acesta tăindu-i calea cu autoturismul pe care îl conducea. Cu acest prilej suspectul l-a chemat sa-l sprijine în această acțiune şi pe un alt suspect după care a amenințat-o pe persoana vătămată că de data aceasta nu o mai iartă, a păsuit-o destul și că are relații suficiente cât să poată determina demiterea sa de la locul de muncă pe care îl deține.

Ulterior, în seara zilei de 24.10.2019 suspectul l-a contactat pe șeful persoanei vătămate solicitându-i să îi desfacă contractul de muncă persoanei vătămate făcând aluzie la posibile repercusiuni asupra firmei în cazul în care nu recurge la această variantă”, se arată în comunicatul de presă transmis de DIICOT.

La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Caraş-Severin urmează a fi aduse la audieri un număr de 5 persoane. Acţiunea fost realizată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

foto Adrian Truică: arhiva

 

Karina TINCUL

 

 

 

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Sorin

  Cineva zicea pe fb ca asta lua 8000 chiar 10000 euro spagi la angajare pe care le impartea la partid…Este imperios necesar sa fie facuta o ancheta si in acest sens,asta daca la conducerea institutilor abilitate sa faca ancheta directorul nu a fost pus tot de”marele partid al infractorilor” …..ca daca da,degeaba….va ramane in functie si se va musamaliza…

  Raspunde
 2. zero

  “Tot în luna martie 2019 suspectul l-a sunat pe fostul soț al persoanei vătămate … ipostaze nud … custodia fiului …”

  Alo … ambulanţa !

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei