„Cea mai neagră perioadă înregistrată de medicina românească“ – deputat PSD Marius Damian

md

„Scăpat“ la mustață de o nouă moțiune de cenzură pregătită de Partidul Social Democrat, fostul ministru al sănătății Vlad Voiculescu și-a găsit obștescul sfârșit guvernamental, în semnătura premierului Florin Cîțu care l-a demis din funcție. Acest gest a dat naștere unui conflict politic de primă mână în interiorul coaliției de guvernare, prilej pentru parlamentarii PSD să critice activitatea fostului ministru și să laude decizia premierului.

„Decizia premierului Florin Cițu de a-l demite pe Vlad Voiculescu – Ministrul Sănătății, ne explica deputatul Marius Damian, pune punct uneia dintre cele mai negre perioade înregistrate de medicina românească dar lasă sănătatea într-o situație vecină cu dezastrul, un dezastru pe care Partidul Social Democrat era pregătit să-l sancționeze printr-o moțiune simplă în Camera Deputaților“.

„Sunt sigur că asemenea mie gândesc și restul parlamentarilor români ce nu sunt angajați în actuala coaliție, opinii similare având aproape toți parlamentari din moment ce chiar liderul de la Palatul Victoria a ajuns la concluzia că Vlad Voiculescu a facut mai mult rău decât bine, lăsând fără un sprijin managerial competent un întreg sistem de sănătate aflat la capătul puterilor după o luptă continuă cu pandemia de coronavirus, aceasta fiind cea mai probabilă percepție a politicului romanesc“, ne-a comunicat Marius Damian.

Supărați de faptul că nu au fost consultați, liderii USR PLUS au cerut în bloc demiterea premierului Florin Cîțu pentru pierderea credibilității în alianța de guvernare. Rămâne de vîzut cu ce declarații vor ieși liderii celor 3 formațiuni politice după preconizata mediere între ei a președintelui Iohannis, amânată pentru luni 19 aprilie.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei