Cei 300 de mii de lei încasați din taxa de parcare se reinvestesc în locuri de parcare

parcari

Prin Direcția de Întreținere din cadrul Primăriei Reșița se derulează un proiect de amenajare a parcării din zona Complexului Victoria. „E vorba de 110 locuri de parcare, toate cu plată, care sunt amplasate în zonă. Nu e vorba de un proiect nou, ci doar de o reparație a parcării existente“,  a explicat pentru Reper 24, directorul Secției, Daniel Călin. 

Banii încasați din taxele de parcare sunt reinvestiți tot în parcări, mai exact în amenajarea sau în acest caz reamenajarea unor locuri de parcare. Lucrează la acest proiect o firmă din Lugoj, firmă care a mai efectuat lucrări în municipiul nostru și suntem mulțumiți de felul în care au lucrat“, adaugă Daniel Călin.

Citește și Parcarea din spatele Complexului Victoria din Reșița va fi complet reamenajată

În zona Complexului Comercial Tineretului, fostă Victoria, pe lângă cele 110 locuri de parcare sunt amenajate și trotuare, zone verzi, iar între garsonierele turn din zonă vor fi refăcute spațiile verzi și transformate în mini-părculețe, cu bănci, alei de promenadă, coșuri de gunoi. Pentru a preveni parcările pe carosabil, strada va avea sens unic cu intrare dinspre Progresului și ieșire în Bulevardul Republicii, după semafor. Constructorul estimează că va termina lucrările la jumătatea acestei luni.

Citește și Peste 10.000 de lei pe zi, încasați la Reșița din taxele de parcare! Unde merg banii?

f4d08258-3129-44b5-8595-d3a36af385963d0fce93-5485-4f5b-8166-2d7eb62a97f9ec07a781-a732-4af2-b93a-292dee9f2075

 

Citește și 150 de locuri de parcare noi în Reșița! Făgărașului se redeschide circulației pe ambele sensuri!

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Marius

    Sper sa inchida si intrarea in gang ca muli s-au saturat sa mearga pe acolo si sa vina masinile peste ei pe motiv ca trebuie sa aprovizioneze.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei