fbpx
7.7 C
Reșița
duminică, 21 aprilie 24

Cel mai frumos cadou, o bicicletă pentru toți copiii din Ciclova Română

În avanpremiera zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, Consiliul Local și Primăria comunei Ciclova va oferi astăzi, tuturor copiilor de la școlile gimnaziale din Ciclova Română și Ilidia câte o bicicletă.

„Copii au nevoie să stea afară, să facă mișcare, să se bucure de copilăria lor, nu tot cu nasul în televizor sau în telefon ori tabletă“, a precizat pentru Reper24, primarul comunei, Cătălin Golu.

„Mă bucur că propunerea mea a găsit sprijinul și înțelegerea consilierilor locali, care au acceptat și votat această inițiativă. Nu e vorba doar de copiii din cele două școli, cuprinși în învățământul de stat, de la clasa pregătitoare până la clasa a 8-a, ci și de prichindeii de la grădinițele din cele două localități, Ilidia și Ciclova Română. În total, este vorba de peste 80 de biciclete cu două și 3 roți pentru copiii noștri din comună, iar efortul bugetar al instituției este de aproximativ 65 de mii de lei“, a mai spus Cătălin Golu.

Acesta a dorit să menționeze mulțumirile sale pentru conducerea societății DHS din Deva, cea care a făcut o reducere de aproape 50%, când a aflat de inițiativa primarului comunei Ciclova Română.

„Tot pentru copii vrem să construim printr-un proiect ce va fi finanțat prin PNRR și două piste de biciclete în comună. Este un început și sperăm ca în viitor lungimea acestora să crească, astfel încât cei mici, dar și cei mari să se poată bucura de mișcare în aerul curat al Văii Carașului“, a mai adăugat primarul comunei Ciclova Română, Cătălin Golu.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei