City Center, reinventează viața la bloc…

ccr

O nouă imagine în fiecare zi, un nou concept în orașul tău, o nouă viziune a cuvântului “ACASĂ”

Am așteptat o minune în Reșița, a sosit în sfârșit și prinde contur.

Într-o locație cu adevarat specială, care a devenit un punct fierbinte pe harta Reșiței, așezată central și cu multă natură de jur împrejur, acest ansamblu rezidențial acoperă toată plaja de pretenții și gusturi în materie, manoperă și tot ce înseamnă investiții.

La City Center se lucrează acum pe toate fronturile, concomitent se fac lucrări de izolare a fațadei cu vată balaztică, finisaje interioare, compartimentare apartamente, instalații electrice și sanitare, instalații de climatizare.

Lucrările executate nu au nevoie de nicio reclamă deoarece sunt executate de cei mai buni profesionisti, cu cele mai bune materiale.

image002

S-a mers permanent pe criteriul calității, iar calitatea constituie un avantaj competitiv, al viitorilor locatari, reducând semnificativ costurile de mentenanță. Deoarece toți dorim liniște iar, un punct sensibil pentru odihna fiecăruia îl reprezintă nivelul de zgomot, care va fi unul redus, fără să genereze disconfort locatarilor.

image003

Echipele de meseriași execută în paralel lucrări specifice și se acționează concomitent pe toate etajele și tronsoanele clădirii.

Astfel apartamentele prind contur pe zi ce trece… imobilul își schimbă infățișarea de la o oră la alta, de la o zi la alta.

image004

Apartamentele se vor preda finisate la cheie, cu finisaje premium –uși de interior,  gresie, faianță, parchet și obiecte sanitare la baie.

Unele dintre acestea deja au fost contractate, fiind deja în curs de modificare după cerințele clientului.

image005

Locațiile se vând chiar din starea de construcție, pentru a putea interveni din timp la modificările cerute de viitorul beneficiar.Totul se face după bunul plac al celui care îl va ocupa.

De asemenea apartamentele mai au în dotare instalația electrică (SMART) de automatizare și control al echipamentelor și sistem de încălzire revolutionar, în pardoseală prin module termice..

Acest sistem este practic piesa de bază într-un apartament, deoarece aduce doar beneficii.

image006

În ceea ce priveste mobilarea și utilarea apartamentului, în momentul achiziției veți primi două proiecte de design CLASIC și MODERN ce va da posibilitatea să mobilați apartamentul în funcție de preferințele dumneavoastră.

Parcările destinate locatarilor vor fi de 2 tipuri :

    1. interioare/demisol (46 locuri – cu acces direct la lifturi și scările interioare)
    2. exterioare/parter (20 locuri – cu acces direct în curtea interioară a blocului)

image007

Prețul apartamentelor este determinat de model, suprafață și amplasare dar și de criterile de cumpărare alese conform politicii de discount practicate.

Astfel, este oportună o discuție mai amănunțită, în urma caruia veți întelege mai bine și ce reflectă prețul apartamentului dorit (dotari, indice calitativ, grad de confort, nivel de siguranta, etc)

image008

Un alt aspect demn de luat în seamă este și apropierea față de un centru comercial sau de supermarketuri, servicii medicale, bănci, Primărie, Prefectură, gară, stație de taxi sau autobus să nu uităm și de centrul civic care va apărea cu o față nouă în curând.

Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul acestei locații rezidențiale, dezvoltatorul imobiliar oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă.

Programează-ți o înânire, întreabă și află…

image009

Ca alternativă a unei întâlniri fizice/on-line și ținând cont de starea de alertă, se poate stabili o întâlnire de tip videoconferință pe WhatsApp la numarul de telefon 0739 39 50 30.

Vizitați site-ul nostru pentru detalii pe: https://ccresita.ro/

Suntem singurul și cel mai serios dezvoltator imobiliar din Reșita!

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei