City managerul Paul Vasile, nemulțumit de lucrările de la Doman! „Tragem toată ziua de constructor pentru refaceri”!

modelmic

Lucrările de alimentare cu apă în cartierul reșițean Doman se apropie de final, însă city managerul Paul Vasile nu este deloc mulțumit de ritmul și calitatea lucrărilor efectuate în zonă. Spre deosebire de cele aflate în derulare la Moniom, unde se lucrează la introducerea canalizării, și unde, conform lui Paul Vasile, constructorul dă dovadă de seriozitate.

Primarul Ioan Popa anunța recent că începând cu luna septembrie locuitorii din Doman se vor putea bucura, în sfârșit, de apă potabilă la robinete, fără a mai fi necesare transporturile de apă cu cisterna. Și deși lucrările sunt în faza final, administrația locală nu este mulțumită de seriozitatea firmei care le execută. În schimb, nu există decât cuvinte de laudă pentru constructorul care se ocupă de lucrările de la Moniom.

Nu dau numele firmei care se ocupă de canalizare în localitatea Moniom, dar pot să vă spun că este cea mai bună firmă de execuție pe care am văzut-o în ultimii 10-15 ani. Este o firmă foarte serioasă, venită din Constanța.

Nu același lucru pot să spun despre constructorii de apă și canalizare din Doman, de care tragem toată ziua bună-ziua pentru refaceri, pentru probe. Pe partea de Doman suntem în ultima fază cu alimentarea cu apă, iar canalizarea merge încetișor, dar totuși merge”, a precizat Paul Vasile.

City managerul Reșiței a mai anunțat că au fost scoase la licitație și lucrările de alimentare cu apă pentru zonele Secu, Cuptoare și Moniom, iar în prezent sunt așteptate ofertele constructorilor.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Mami

  Asta doarme pe el, ce autoritate sa aiba un adormit. In toate fotografiile cu Paul Vasile pe teren il vedem cu tigara in mana, am inteles ca si prin birou tot asa.

  Raspunde
 2. zero

  Nu e vina lui. Este ca si altii din primarie sub Popo, doar purtator de cu-vant.
  Carele popo, escroc fiind, cauta unora cate un pretext ca sa nu le plateasca taiteii.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei