Claudiu Pasăre revine în prim-plan pe scena politică! Primul pe lista PRU pentru Camera Deputaților

modelmic+editorial-Recovered

Partidul România Unită și-a definitivat listele pentru Parlament, venind cu nume puternice care au stat în ultimii ani în culisele scenei politice cărășene, și nu numai.

Claudiu Ionel Pasăre este unul dintre ele, acesta fiind numit la începutul lunii septembrie președinte interimar al filialei județene PRU Caraș-Severin. Astfel, Pasăre va deschide lista PRU pentru Camera Deputaților, în timp ce Dorel Jurchescu va deschide lista pentru Senat.

„Ieri, zi frumoasă de octombrie, la sediul Partidului România Unită din inima Bucureștilor, împreună cu bunul meu prieten Dorel Jurchescu, am participat la reuniunea conducerii partidului cu liderii organizațiilor județene. La data de 1 septembrie a anului curent, am fost învestit în onoranta calitate de președinte interimar al filialei județene a PRU Caraș-Severin. Nu am făcut vâlvă. Am așteptat să văd dacă, împreună cu oameni dragi, cu suflet mare, putem strânge semnăturile pentru depunerea candidaturilor.

Nu ne-am făcut de râs. Am depus, dublu, față de numărul care era nececesar. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi ! Am discutat cu cei din conducerea partidului despre frumosul Banat Montan. Bogdan Diaconu, atașat de Văliug, Sebi Ghiță, atașat de Reșița. Am discutat despre liste, le-am prezentat, s-au semnat. Urmează să revenim la Reșița și să le depunem. Scurt și la obiect”, declară Claudiu Pasăre.

14681723_141629896302222_3639090026252356963_n

 

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Ionut

    Eu nu inteleg cine poate sa voteze acest PRU. A auzit cineva de Bogdan Diaconu? Cineva baga foarte multi bani ca sa promoveze acest partid, in speranta in care se spera atragerea votantilor extremisti. Adica PSD-ul zice: noi nu putem sa mai punem penali pe liste (cu exceptia lui Dragnea si Ponta) si nici nu putem adopta discurs nationalist si extremist. Hai sa facem u partidulet care sa acopere aceste pierderi.

    Raspunde
  2. Asan

    Cica au audunat 6000 de semnaturi din Toplet si Domasnea intr-o singura zi, prin Caransebes/Resita nu au fost vazuti la adunat de semnaturi.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei