Codurile de precipitații abundente anunțate de meteorologi au lăsat urme în Reșița si în județ

a

O rupere de nori care s-a abătut asupra Reșiței în după-amiaza zilei de 15 august și a lăsat precipitații abundente într-un timp relativ scurt, a umplut până la refuz canalizarea orașului lăsând-o nefuncțională.

aa

Mai multe străzi din zona Muncitoresc între care:  Castanilor (Aqua Caraș), Furnalelor, A.I. Cuza precum și în zona Nera s-au umplut de ape.b au fost inundate curți și locuințe din acele zone.La această oră acționează echipaje de pompieri din cadrul Detașamentul de Pompieri Reșita al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic Caraș-Severin.

aaa

Ploaia torențială și intensificările de vânt au condus de asemenea la întreruperea furnizării cu energie electrică a mai multor localități.b la ora 19,45 Dispeceratul Enel informa: localități nealimentate cu energie electrica parțial : Reșita(1228 abonați), Bocșa (228 abonați), Văliug (1296 abonați), Borlova (621 abonați). Se intervine pentru remedierea avariilor și reluarea furnizării energiei electrice.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Reșițean

    Iată unul din lucrurile care nu îl interesează, dar de care primarul TREBUIA să aibă grijă: inundarea orașului de fiecare dată când plouă mai puternic, nu fantasmagoriile care îi trec permanent prin cap ! Reșița are nevoie de un primar adevărat !

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei