18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

Compania Termoconstruct implicată în restaurarea fântânii cinetice din centrul Reșiței!

Fântâna cinetică din piața 1 Decembrie 1918, zona centrală a municipiului Reșița necesită lucrări de restaurare, ca urmare a numeroaselor probleme care se ivesc odată cu trecerea anilor, a înghețului și a dezghețului care se abat asupra acestui obiectiv cultural și de patrimoniu al „Cetății de Foc“ peste care și-a pus o vie amprentă regretatul sculptor bocșean Constantin Lucaci, autorul frumoasei sculpturi metalice.

Compania care se ocupă de lucrările de restaurare este Termoconstruct din Reșița, iar în această săptămână preocuparea principală a fost demontarea ansamblului cinetic care va intra pe mâinile specialiștilor, urmând ca în următoarele săptămâni fântâna să facă din nou deliciul privitorilor.

Nu putem decât să le urăm mult succes celor ce s-au angrenat în aceste execuții migăloase a celebrei fântâni cinetice din centrul civic al Reșiței și fie ca acest obiectiv să bucure decenii de-a rândul și generațiile ce vor urma.

spot_img

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. ”iar în această săptămână preocuparea principală a fost demontarea ansamblului cinetic care va intra pe mâinile specialiștilor”

    Iarăși?
    Parcă nu de demult au mai intrat ”aripile de înger” pe mâna (mânăria) lui tăițelu’.
    Asta da sursă de finanțare permanentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei