fbpx
18.7 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

Comuna Armeniș –  Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

COMUNA ARMENIȘ, titular al proiectului „Capacități de producere energie din surse regenerabile de energie, pentru consum propriu în Comuna Armeniș, județul Caraș-Severin” , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: fără evaluarea impctului asupra mediului, pentru proiectul „Capacități de producere energie din surse regenerabile de energie, pentru consum propriu în Comuna Armeniș, județul Caraș-Severin” , propus a fi amplasat în  extravilanul localității Armeniș , judeţul Caraş-Severin.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin din localitatea Reşiţa, str. Petru Maior, nr.73,  în zilele de luni – joi, între orele 9.00 – 15.00 și vineri, între orele 9.00 – 13.00, precum şi la următoarea adresă de internet apmcs.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării  anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin.

Citește si:  Comuna Armeniș - PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei