În comuna Dognecea din Caraș-Severin lucrurile au intrat pe un făgaș normal

a

Moment de bilanț și pentru primarul nou ales al comunei Dognecea Remus Rof. După 4 mandate – 16 ani, în comuna din vecinătatea municipiului Reșița se simte un aer de schimbare în bine:

„2020 a fost un an destul de greu, cel puțin din punct de vedere medical, cu această pandemie care ne-a dat viața peste cap, iar urmările ei am simțit-o și în activitatea administrației locale și în activitatea privată, cu toții am avut foarte mult de suferit. Personal la Pensiunea pe care o conduc am avut restaurantul închis, am funcționat doar cu terasa, dar oricât de plăcută a fost vremea în acest sfârșit de an, am reușit să ne descurcăm cu greu. În ceea ce privește administrația publică am avut de distribuit măști pentru locuitorii comunei, am intrat în casele dumnealor să-i ajutăm să treacă mai ușor peste problemele cu care s-au confruntat.

Din punct de vedere financiar eu nu am decât două luni și ceva de când am preluat acest mandat și pot să spun că am pus cât de cât comuna la punct; am rezolvat o problemă foarte importantă pentru dogneceni, cea a gunoaielor, comuna este foarte curată acum și le mulțumesc locuitorilor care au înțeles că împreună putem să depășim ceea ce a fost până acum și ne mândrim cu asta.

Am reușit să depun deja un proiect pentru un dispensar medical pe care sunt convins că o să-l și câștigăm și sunt mândru de asta, pentru că oamenii au mare nevoie de el. Pentru anul care va veni îmi doresc să avem un buget care să satisfacă cerințele și nevoile comunității din care facem parte. În primul  rând pentru cofinanțări de drumuri, alimentare cu apă, finalizarea lucrărilor de canalizare și tot ceea ce ține de o comună frumoasă și dezvoltată. Acum, în prag de An Nou, le doresc tuturor concetățenilor, din tot sufletul meu, să rămână receptivi la chemările noastre așa cum au fost și în 2020, să aibă multă sănătate și să reușim împreună ceea ce ne-am propus împreună la alegerile din septembrie“ – a mai afirmat primarul comunei Dognecea Remus Rof.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei