14.7 C
Reșița
joi, 11 august 22

Comuna Fârliug face pași importanți pe calea dezvoltării!

Primarul comunei Fârliug are motive de laudă la încheierea primului an de mandat în administrația locală: „A fost un an în care mi-am pus energia, priceperea și experiența mea în administrație, în slujba dumneavoastră, a consătenilor mei“, a afirmat Adriana Elena Sărăor, primarul comunei.

Nu mai puțin de 8 proiecte au fost demarate în acest an de către administrația locală, între care: „Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comuna Ezeriș, localitățile Ezeriș și Soceni, comuna Fârliug, localitățile Fârliug, Scăiuș, Remetea-Pogănici și Dezești, comuna Zorlențu Mare, localitățile Zorlențu Mare și Zorlencior, județul Caraș-Severin, un proiect finanțat pe POIM, de peste 51 de milioane de lei”, afirmă edilul comunei Fârliug.

Un alt proiect pentru care administrația locală condusă de Adriana Elena Sărăor a cerut finanțare este dispensatul din comună, obiectivul vizat fiind modernizarea și dotarea a trei cabinete din incinta unității sanitare.

spot_img

Modernizarea și dotarea dispensarului din comuna Fârliug, este un obiectiv pentru care am solicitat finanțare către Compania Națională de Investiții prin Subprogramul „Unități sanitare” și a fost introdus pe lista sinteză de investiții. Pregătim documentații pentru modernizarea dispensarului și pentru dotare. Ne dorim dotări moderne pentru cabinetul de medicină generală, cabinetul stomatologic, dar și pentru un cabinet pediatric“, a mai afirmat primarul Elena Sărăor.

Aceste obiective se alătură altora aflate în diferite faze de derulare sau sunt investiții începute în anii anteriori și continuate acum.

Dragii mei consăteni, vă asigur de respectul și prețuirea mea și de faptul că voi continua să muncesc cu toată priceperea pentru binele comunității!“, este mesajul pe care primarul comunei Fârliug, Elena Sărăor, îl transmite comunității la un an de mandat.

 

Dan AGACHE

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei