Comuna Măureni scapă de inundații! Zonele problematice vor fi îndiguite

modelmic+editorial

Autoritățile locale din Măreni  se bucură, într-un final, de sprijinul Apelor Române pentru a scăpa de amenințarea inundațiilor care apăsa până acum asupra localității.

În acest sens, de câteva săptămâni au început îndiguirile în zonele care ridicau probleme la fiecare ploaie mai puternică. Investiția se va întinde, potrivit autorităților locale, pe o suprafață de aproape un kilometru pe raza satului Șoșdea și va fi suportată, atât financiar, cât și din punctul de vedere al utilajelor și al forței de muncă, de Apele Române.

„Au fost probleme mari în anii precedenți cu inundațiile și am decis că este necesar să ne ocupăm de acest aspect cât mai repede. Am așteptat după Apele Române, și lucrările merg bine, se lucrează în funcție de vreme și de cum pot veni muncitorii cu utilajele. Vor fi îndiguite acele zone care sunt cele mai problematice și unde pericolul de inundații este cel mai mare”, explică primarul Brian Filimon.

Potrivit autorităților locale, lucrările au avansat deja la 40 la sută, urmând să fie gata cel mai târziu la începutul lunii decembrie.

IMG-20161006-WA0001

IMG-20161006-WA0008

IMG-20161006-WA0007

 

CITEȘTE ȘI: Primarul comunei Măureni arată cu degetul spre Apele Române în privința recentelor inundații!

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei