Concurs de creaţii literar-artistice Gânduri către Dumnezeu

bib

Concurs de creaţii literar-artistice “Gânduri către Dumnezeu”

Biblioteca Orăşenească „Tata Oancea” din Bocşa organizează concursul de creaţii literar-artistice Gânduri către Dumnezeu” ediţia a VII-a 2014. Concursul se adresează elevilor de orice vârstă din instituţiile şcolare de pe raza oraşului Bocşa, precum şi tuturor elevilor utilizatori ai serviciilor bibliotecii.

Concursul se desfăşoară pe două secţiuni: literatură şi desen, iar elevii au libertatea de a alege secţiunea la care vor să participe. Fiecare elev se poate înscrie în concurs cu cel mult 4 (patru) lucrări.

Jurizarea va avea loc în luna aprilie 2014 la sediul bibliotecii şi se va face pe cicluri de învăţământ la fiecare secţiune.

Cele mai reuşite lucrări vor fi publicate în revista „Bocşa culturală” şi  în vol. VII – Gânduri către Dumnezeu.

Lucrările se depun la sediul bibliotecii sau pot fi trimise pe adresa de mail a instituţiei până în data de 31 martie 2014.

Gabriela Şerban

bibliotecar responsabil

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei