Conducere nouă la ISJ Caraș-Severin! Carina Pristavu, noul inspector școlar general!

modelmic

O veste așteptată deja de ceva timp în județul Caraș-Severin: Inspectoratul Școlar Județean are conducere nouă! Începând de astăzi, Carina Pristavu este inspector școlar general, fiind numită prin ordinul Ministerului Educației.

Carina Pristavu a condus până acum Liceul de Arte Sabin Păuța din Reșița, iar anterior a fost directorul Grădiniței Dumbrava Minunată.

„În primul rând această funcție mă onorează, dar în același timp mă și obligă. Este vorba despre o perioadă în care Inspectoratul Școlar General a fost în colaps, prin vacantarea funcțiilor ca urmare a demisiilor inspectorului școlar general și a celui adjunct, ceea ce înseamnă că probabil vor fi multe probleme de rezolvat în perioada următoare”, a declarat proaspătul inspector școlar general.

Inspectoratul Școlar General Caraș-Severin a fost condus din luna februarie a acestui an până la jumătatea lunii noiembrie de Marius Cornici. Acesta a fost numit în funcția de inspector școlar general prin detașare în interesul învățământului și a ales să își dea demisia pe data de 18 noiembrie, așteptându-se probabil ca mandatul său să nu fie prelungit având în vedere schimbările politice de la nivel central.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. Adina

   Cred că a fost numai d**** pentru că la cît rahat au mâncat Cornihaci și ai lui nu puteau să mai aibă vreo greață.

 1. Aurică

  Iată o instituție care , consideră mulți, nu își are rostul.Daca directorii de instituții școlare sunt si manageri, de ce mai există ăștia? Concret, care e rolul lor? Sunt o armată acolo, pe salarii babane, care nu fac nimic. Ar trebui să fie ( dacă tot trebuie să existe ISJ) mult mai puțini ca număr și prioritatea lor să fie SCRIEREA de proiecte pe fonduri europene pe care să le implementeze în școli. Doar așa își pot justifica existența.

  Raspunde
  1. Adina

   Aurică, vorbesti de lucruri sfinte, proiecte euroene? Cîte școli din Caras au proiecte? Cîte proiecte are Inspectoratul Școlar Județean Caras până acum? Câte proiecte are Liceul de artă sau grădinița de la Intim, unde este educatoare doamna asta care e numită la ”Inspectoratul Școlar General” ?(PS. Citez din declarațiile Dănciloanei de PNL, pentru că este teribil de hazliu să nu știi nici numele instituției unde ești numit). Oare, nu se mai numește Inspectorat Școlar Județean ci ”Inspectorat Școlar General”??? Întreb pentru un prieten!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei