„Connecting Pleasures”, un altfel de dans propus reșițenilor de Teatrul de Vest

dans

Teatrul de Vest Reșița vă invită vineri, 18 septembrie 2020 de la ora 20:00 la spectacolul de dans contemporan „Connecting Pleasures”.

„Connecting Pleasures” a pornit ca o cercetare subiectivă asupra plăcerii-așa cum este percepută în mod individual de fiecare. Intervievând diferiți oameni, am colectat idei cu care am jonglat pe parcursul procesului de lucru, lăsând mai degrabă corpurile să preia și să prelucreze informația. Spectacolul este un punct de vedere personal al performerilor și trebuie asimilat ca atare, informează organizatorii.

 

Concept și coregrafie: Lavinia Urcan si Beatrice Tudor, Cu: Oana Antonovici, Elizabeth Cron, Raul Lazarescu, Beatrice Tudor, Video: Cristian Văduva Muzica: Ovidiu Zimcea, Costume: Maria Dombrov Durata: 45 minute Locație: Teatrul de Vest Reșița.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei