fbpx
6 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Consilierii locali din Caransebeș se reunesc astăzi în ședință

Sala de ședințe a Primăriei Caransebeș va găxdui astăzi, de la ora 12, ședința de lucru a consilierilor municipali. Pe ordinea de zi sunt cuprinse 16 proiecte de hotărâre din care rețin atenția cîteva.

Se propune atribuirea de noi loturi de teren în folosință gratuită pentru construcție în Valea Cenchii, concomitent cu retragerea dreptului de folosință acordat, ca urmare a renunțării unor beneficiari la terenul atribuit. Se propune de asemenea prelungirea contractului de gestiune a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiul Caransebeș, încheiat cu Transal URBIS, pe o perioadă de 3 ani.

Consilierilor municipali caransebeșeni li se va cere astăzi și votul pentru aprobarea unui număr de 130 de posturi de consilieri personali ai persoanelor cu handicap grav, pentru anul 2022, la nivelul municipiului Caransebeș. Consilierilor li se propune și actualizarea valorii obiectivului de investiții „Consolidare planșeu Colegiul național Traian Doda din municipiul Caransebeș, sala Limba și Literatura română.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei