Consilierii locali reșițeni, să se apuce de treabă sau să plece acasă! „Dacă nu ne comportăm ca atare, locul nostru nu e aici”

modelmic+editorial

Conștient de faptul că repetatele divergențe dintre liberalii și social-democrații din Consiliul Local Reșița nu au făcut altceva până acum decât să țină în loc orice inițiativă benefică pentru oraș, Mirel Sabo și-a apostrofat colegii la începutul uneia dintre ședințe.

Liderul consilierilor PSD speră ca odată cu numirea unui viceprimar social-democrat, balanța din forul local să fie mult mai echilibrată și să faciliteze înțelegerea dintre cele două tabere.

În acest sens, Mirel Sabo a ținut să le recomande colegilor să își canalizeze măcar de acum înainte atenția pe atribuțiile care le revin și nu pe conflicte cu iz politic.

„Atâta timp cât ne respectăm între noi, lucrurile vor merge bine. Aș vrea să facem ceva împreună, așa că haideți să gândim constructiv și să ne comportăm ca atare, altminteri, locul nostru nu este aici”, declară consilierul local Mirel Sabo.

 

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei