Consilierii locali Toma Tămășilă și Ioan Pop, excluși din PNL Caransebeș!

modelmic

Decizia a doi consilieri locali liberali caransebeșeni, Toma Tămășilă și Ioan Pop, de a face echipă cu social-democrații din Consiliul Local Caransebeș și a vota desființarea funcției de city-manager, nu a rămas fără urmări. Biroul Politic Local al PNL Caransebeș a votat excluderea celor doi din partid, lucra care va duce automat și la pierderea funcției de consilier local. Decizia finală va fi luată de Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal.

În urma ședinței Biroului Politic Local al organizației PNL Caransebeș, care a avut loc joi, 28.02.2019, la punctul 2 de pe ordinea de zi «Discuții și luarea de măsuri statutare ca urmare a comportamentului politic și a modului de vot a celor doi consilieri locali PNL: Toma Tămășilă și Ioan Pop», s-a ajuns la concluzia că au încălcat mai multe articole statutare și decizii politice luate atât la nivel național cât și la nivel local, cu privire la poziționarea față de acțiunile PSD.

Ca urmare a celor discutate, s-a votat excluderea din PNL a celor doi consilieri locali, decizie votată în unanimitate de către colegii prezenți la ședință.

Propunerea de excludere va fi înaintată Biroului Politic Județean, for statutar, în astfel de cazuri, care va analiza și va vota în consecință”, se arată într-un comunicat de presă semnat de președintele interimar al PNL Caransebeș, Andrei Ungur, cel care deținea de altfel și funcția de city-manager al orașului Caransebeș.

Citește și Felix Borcean pe mână cu PSD în Consiliul Local Caransebeș! L-au debarcat pe Ungur din funcția de city-manager!

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “urmare a comportamentului politic și a modului de vot … s-a ajuns la concluzia că au încălcat mai multe articole statutare și decizii politice … la nivel național”

  Mutarea 3 în “jocul” politic de şah (cu penele):
  Ungur şuntează pe Tămăşilă şi pe Pop ca … “pioni otrăviţi” şi îi trimite la Pilit din Pont (Vela – Biroul P. Judeţean).
  Cu alte cuvinte, centralismul democratic comunist este viu în toate penele actuale. Cine nu votează, ca ales local, exact după indicaţiile preţioase de la “centru” şi deciziile de “nivel naţional” este … exclus.
  Indiferent de rezultatele voturilor din alegerile locale.
  Democraţie originală de Armeniş, ca la tăiţei :) :) :)

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei