18.7 C
Reșița
miercuri, 06 iulie 22

Construiește cu MAXAGRO, compania care vine cu o ofertă BETON!

Dacă te-ai gândit să transpui în practică proiectul pentru casa ta sau pentru o clădire de birouri, o pensiune sau un drum, atunci trebuie să afli că unul dintre produsele de top în privința calității din țară se produce în imediata apropiere a Reșiței și poartă semnătura companiei MAXAGRO.

Spunem asta pentru că la Bocșa, MAXAGRO – compania care și-a construit de aproape trei decenii un brand care se recomandă prin seriozitatea și calitatea produselor și serviciilor oferite, a deschis o nouă stație de betoane dotată cu cele mai moderne utilaje din acest domeniu. Prin urmare…

Comandă acum cu toată încrederea beton de la stațiile MAXAGRO și beneficiezi de livrare gratuită pe o rază de 35 de kilometri ! BONUS: câștigi 100 de lei pentru fiecare transport de minim 12 mc în Reșița!

spot_img

Transportul este GRATUIT pe o distanţă de 35 km în aria județului Caraș-Severin, în localități precum Bocşa, Reşita, Grădinari, Berzovia) şi localităţile limitrofe.

Prețul autopompei cu lungimea brațului de minim 28 m cu este de 500 ron/oră.

Dar haideți să vedem care sunt clasele de beton produse la stația de betoane MAXAGRO:

BETON B150, C8/10

Betonul B150 este un beton folosit deseori în aplicaţiile betonului nearmat ca strat de egalizare al fundaţiilor sau ca strat suport pentru betonul armat. Betonul B150 se poate pompa doar dacă are în compoziţia sa o mare parte de agregate fine cu dimensiuni de maxim 16mm.

BETON B200, C12/15

Betonul B200 este folosit în structurile de beton simplu sau armat, în elementele ca fundaţii şi pardoseli. Betonul B200 se poate folosi în funcție de construcţii şi în elementele verticale ca: stâlpişori şi bulbi, în zidaria autoportantă, pentru centuri sau plăci. Betonul B200 se poate pompa doar dacă are în compoziţia sa agregate cu dimensiunile de maxim 16mm.

BETON B250, C16/20

Betonul B250 se foloseşte pentru executia fundaţiilor de beton armat, a pardoselilor, la realizarea elementelor verticale, precum stâlpii de rezistenţă, dar şi în execuţia grinzilor, a centurilor şi a plăcilor. Betonul B250 este tipul de beton cel mai des utilizat în construcţiile uzuale de tip parter sau parter şi 1 etaj. Betonul B250 se poate pompa doar dacă are în compoziţia sa agregate cu dimensiunile de maxim 16mm.

BETON B350, C20/25

Betonul B350 este de clasă superioară utilizat mai ales în construcția elementelor verticale: stâlpi de susținere, grinzi cu deschideri mari sau încărcări mari, plăci, fundații speciale sau uzuale dar asupra cărora există încărcări mari și alte elemente la care condițiile impun o clasă superioară de beton, un beton cu un conținut mare de ciment. Betonul B350 se poate folosi, de asemenea și pentru situațiile în care este necesară o reducere a timpului de decofrare. Betonul B350 este recomandat și în realizarea unor lucrări speciale la care condițiile de permeabilitate și de rezistență la atac chimic sunt foarte importante. Betonul B350 poate fi folosit și la exterior în executia aleilor, a platformelor rutiere cu trafic ușor la viteze mici, la realizarea unor lucrări hidrotehnice ca bazine, rezervoare, piscine, fose. În cazul în care betonul este folosit la exterior, rețeta de beton se modifică: diferă tipul și concentrația de ciment, tipul de aditiv, se poate adaugă armare dispersă cu fibre sau fulgi de polietilenă. Betonul B350 se poate pompa doar dacă se utilizează în compoziția sa agregate cu dimensiunile de maxim 16mm și să nu fie încorporate fibre de polietilenă sau ace metalice.

BETON B400, C25/30

Betonul B400 este un beton de clasa superioara utilizat în construcții civile, industriale sau la lucrări speciale. Betonul B400 se folosește în fundații tip piloți, piloți secanți, grinzi de coronament sau fundații de tip barete, in radierele unor construcții cu regim de înălțime mare si cu presiuni mari la nivelul tălpilor de fundații.

MAXAGRO: performanță, progres, angajament, excelență, parteneriat și muncă în echipă!

Grupul MAXAGRO deține o stație de betoane, localizată în Gătaia din județul Timiș și una în Bocșa (la o distanță de 15 km de municipiul Reșița), jud. Caraș-Severin, ambele cu o capacitate de 100 mc/h și cu o flotă de 10 autobetoniere.

Așadar, ai acum toate motivele să construiești cu super-prețurile de vară MAXAGRO, care deține cele mai noi și performante stații de betoane și asfalt din Banat, cu cea mai mare flotă de betoniere și pompe noi, de ultimă generație!

Comenzile pot fi realizate atât pe site-ul companiei maxagro.ro, pe e-mail la adresa beton@maxagro.ro, cât și direct la telefon 0731.700.500.

Grupul MAXAGRO a devenit lider pe piața de Vest a construcțiilor, deținând două stații de asfalt, două stații de betoane și o flotă de camioane și utilaje de construcții estimate la peste 10 milioane de euro.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei