Cărășean prins de polițiști în timp ce încerca să introducă în țară țigări de contrabandă în valoare de 13.000 de lei!

contrabanda tigari

 

Un cărășean în vârstă de 37 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să introducă în țară peste 1.000 de pachete cu ţigări de contrabandă. Bărbatul a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, în apropierea localităţii Zlatiţa, în timp ce transporta două colete voluminoase.

Persoana, care nu îşi justifica prezenţa în zonă, a fost legitimată şi condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor preliminare efectuate s-a stabilit că cel în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 37 ani, domiciliat pe raza județului Caraș-Severin. În bagajul pe care îl transporta, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 1100 de pachete cu ţigări, de proveniență Duty Free, pe care bărbatul a declarat că le-a ridicat de lângă linia de frontieră şi intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, Petre-Ionuț Nicola.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 13.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei