Copac căzut și trafic blocat pe DJ 582D, în această dimineață!

co1

 

Avertizările meteorologice de cod galben și portocaliu care vizează județul Caraș-Severin au pus drumarii în alertă. În acest moment nu există probleme semnificative pe drumurile județului, dar ninsoarea din această noapte i-a pus la treabă pe cei de la Direcția de Drumuri Județene, în zonele montane.

Astfel, pe DJ 582 Reșița – Brebu Nou – Slatina Timiș, DJ 582D, Văliug – Crivaia, DJ 582E Prislop – Semenic și DJ 608A Caransebeș – Muntele Mic se acționează cu utilajele din dotare pentru îndepărtarea stratului de zăpadă depus pe carosabil în urma fenomenelor de ninsoare și viscol din timpul nopții. Stratul depus măsoară 39 cm pe Semenic și 34 cm pe Muntele Mic.

Cei de la Drumuri Județene au anunțat că după deszăpezirea carosabilului și încetarea viscolului, se va răspândi pe drumuri material antiderapant.

În cursul dimineții s-a semnalat un copac căzut pe DJ 582D, între Văliug și Crivaia. Operatorul de deszăpezire împreună cu lucrători din cadrul Primăriei Văliug au reușit îndepărtarea acestuia de pe suprafața carosabilă și deblocarea traficului.

În acest moment pe drumurile județene din zonele montane se circulă în condiții de iarnă, iar utilajele acționează cu dificultate pentru decongestionarea traficului, cu precădere în zonele unde s-au acumulat straturi de peste 1 metru grosime, în urma viscolului. Acestea sunt în zona Eoliene de pe Muntele Semenic și zona Gol Alpin pe Muntele Mic. Pe celelalte drumuri județene nu s-au semnalat probleme”, a declarat purtătorul de cuvânt al DDJ Caraș-Severin, Mădălina Cotoc.

c2

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei