fbpx
-7.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Copiii din Reșița, provocați la concurs! Primăria pune la bătaie un laptop, o consolă PlayStation 4 și o tabletă

Primăria Reșița va premia și anul acesta cel mai frumos brad de Crăciun realizat din materiale reciclabile. Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, iar administrația locală reșițeană pune la bătaie nu unul, ci opt premii. Premii care vor fi livrate la ușa câștigătorilor chiar în ajun de Crăciun.

Concursul „Eco Christmas Tree” se adresează copiilor care doresc să își arate talentul și creativitatea în realizarea unui brăduț din materiale ecologice. Câștigătorii vor fi aleși, la fel ca în anii trecuți, de reșițeni, care vor putea să voteze pe Facebook bradul preferat.

Tema concursului de creație «Eco Christmas Tree» este una ecologică, vorbește despre grija pentru natura care ne înconjoară, iar pentru că suntem în pragul celor mai frumoase sărbători de peste an, bradul de Crăciun este cel mai potrivit subiect, nu-i așa?! Invităm toți copiii reșițeni să meșterească fiecare cel mai frumos brad din materiale ecologice (reciclabile)”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

spot_img

Participanții au timp până pe data de 16 decembrie (la miezul nopții) să confecționeze un brad ecologic, să se fotografieze lângă acesta și să trimită o poză clară, precum și detaliile suplimentare necesare (nume/prenume, adresă, număr de telefon și materialele utilizate) la adresa de email: ecochristmastree.resita@gmail.com. Prin transmiterea pozelor, participanții își dau consimțământul ca acestea să fie publicate pe pagina de social media a Primăriei Reșița.

Toate pozele înscrise în concurs vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Reșița pe data de 17 decembrie, după care reșițenii vor avea timp până pe data de 22 decembrie să voteze (dând like) bradul preferat.

Câștigătorii, selectați în funcție de numărul de aprecieri primite, vor fi anunțați pe data de 23 decembrie, iar câștigătorii vor primi premiile acasă pe data de 24 decembrie.

Premiile puse la bătaie anul acesta: locul 1 – un laptop, locul 2 – o consolă PlayStation 4, locul 3 – o tabletă. Premii speciale – oferite de sponsori: un telefon (oferit de Fabrica de gogoși și clătite), o masă festivă în familie (oferită de restaurantul Moft Reșița) și 3 seturi care conțin fiecare câte un rucsac și un mouse pentru gaming (oferite de Centrul de Calculatoare). În plus, toți participanții vor primi un pachet plin de dulciuri din partea Moșului.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei