fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Restaurantul CRAFT îți propune în decembrie „ospăț ca la mama acasă“!

După ce am colindat în lung și-n lat prin bucătăriile de pe mai multe continente, prin țări cu o vastă tradiție gastronomică, a venit (în sfârșit) momentul reîntoarcerii acasă, pentru că, așa cum suna și o întrebare retorică, unde poate fi mai bine, decât acasă?

Iar acasă simbolizează, în afara căldurii căminului, al casei părintești și al rudelor apropiate, gustul mămăliguței și al sarmalelor în foi de viță, a ciorbei de fasole cu ciolan, a cârnaților scoși de la afumat, a gustului inconfundabil de varză acră din butoi, a mâncărurilor tradiționale românești pe care de-abia ai așteptat să le adulmeci și să le guști. Este și momentul ca, odată cu marea Sărbătoare Națională care marchează Ziua României, așadar de la 1 Decembrie, restaurantul CRAFT din centrul Reșiței să îmbrace straie de sărbătoare românească și să-și concentreze întregul talent culinar spre ceea ce înseamnă preparate românești. Nu vom aprofunda subiectul, ci vă vom lăsa  să descoperiți produsele bucătăriei chiar aici, în pagina Reper24, preparate pe care CRAFT vi le-a pregătit în ceea ce generic au numit LUNA ROMÂNEASCĂ:

Meniu Craft

spot_img

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În afara meniului autohton românesc pe care îl puteți aprecia, degusta, îngurgita pe întreg parcursul lunii decembrie, chefii bucatelor de la Craft vă anunță și introducerea în meniul tradițional al localului a mai multor preparate pe care de-acum înainte le puteți comanda acasă, la serviciu sau le puteți servi la restaurantul cu pricina. Este vorba de gustoasele paste Carbonara, Bolognese și sandwich-uri, sub diferite denumiri, arome și înfățișări.

Așadar, în luna decembrie, la Reșița, maeștri bucătari ai restaurantului CRAFT situat în centrul orașului, în Piața 1 Decembrie 1918, nr.3, vă așteaptă cu tot ce e mai bun în domeniul preparatelor bucătăriei de acasă, a celei românești.

Pentru a comanda acasă produsele din meniul CRAFT apelați cu încredere numărul de telefon 0770.450.164.

Nu ratați întâlnirea pe care maeștri bucătari de la restaurantul CRAFT o propun clienților și la final de 2022!

Poftă bună, ROMÂNIA

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei