Cristiana Anghel demisionează din partidul care a propus-o ca și candidat pentru Camera Deputaților!

modelmic

Fosta senatoare ce i-a făcut pe cărășeni triști, demisionează din partidul care a propus-o ca și candidat pentru un loc în Camera Deputaților!

Fosta senatoare Cristina Anghel, candidată la un post de deputat din partea ALDE la alegerile parlamentare din toamna anului trecut, și-a anunțat ieri demisia din partidul condus de președințele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

„Astăzi am trimis și înregistrat la conducerea ALDE demisia mea din funcția de vicepreședinte al ALDE la nivel național și din partid”, a declarat, pentru Agerpres, Cristiana Anghel.

Potrivit sursei citate, fosta senatoare nu a dorit să comenteze motivul demisiei sale și nici nu a menționat dacă dorește în perioada imediat următoare să adere la o altă formațiune politică.

Cristina Anghel a devenit cunoscută după ce a făcut greva foamei timp de 70 de zile și ulterior a devenit parlamentar USL, fiind susținătoarea pensiilor speciale și legii grațierii.

Fosta senatoare a candidat fără succes la alegerile parlamentare din toamna acestui an pe lista ALDE din Caraș-Severin, ocupând primul loc pe lista liberal democraților la Camera Deputaților.

În timpul campanei electorale, Cristina Anghel a făcut mai multe gafe intrând în conflicte deschise pe rețelele sociale cu alegătorii cărășeni.

Fosta senatoare i-a făcut pe cărășeni oameni buni, dar triști. Sloganul acesteia „Cărășenii mei, oameni buni, dar triști”, a generat multă indignare în rândul orăvițenilor pe o rețea socială. Unul dintre ei i-a transmis și un mesaj de „bine” cu îndemnul „Plecați acasă”.

Cu toată încrâncenarea mea de a nu intra în «mocirla» politică, azi am s-o fac, mânat doar de furia ce mi-a provocat-o titlul unui flyer găsit în cutia poștală şi în care o caracaleancă, «celebră » prin întregul ei comportament politic și nu numai, ni se adresează blajin: «Cărăşenilor mei … » Ei bine, Doamnă Cristiana-Irina Anghel, în ciuda maximei toleranțe de care poate fi capabil un cărăşan get beget, vă spun:  PLECAȚI ACASĂ!”, a fost mesajul transmis fostei senatoare de către orăvițeanul Ion Ogrin în timpul campaniei electorale.

John Gavrilescu

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei