Cu statutul PNL în mâna dreaptă și cu biciul în stânga, Vela ține aproape de Orban!

modelmic

Senatorul Marcel Vela transmite în mediul online un fragment din statutul PNL care face referire la disciplina și responsabilitatea membrilor liberali ai partidului, amintind despre decizia  Biroului Politic Național al PNL care l-a exclus în urma unor declarații pe unul din cei mai vechi și cunoscuți liberali ai ultimelor decenii, Viorel Cataramă. Tot astăzi, Vela a afirmat că a luat act și transmite că va vota pozitiv la solicitarea președintelui PNL Ludovic Orban care a cerut demiterea președintelui Marin Anton, liderul organizației PNL Giurgiu.

După excluderea lui Viorel Cataramă care a făcut declarații publice împotriva lui Ludovic Orban și a BPN, în prima ședință a conducerii naționale voi vota și pentru demiterea lui Marin Anton din Giurgiu, care a făcut declarații ce afectează imaginea PNL, conform solicitării președintele partidului prin decizia BEX nr.17 din 21 ianuarie 2019.

(Extras din Statut PNL :
Art. 25
pct. d) să pună în practică, cu disciplina și responsabilitate, toate hotărârile și deciziile organelor de conducere ale partidului.
pct. i) Să nu participe la acțiuni sau manifestări contrare intereselor partidului și să nu aibă atitudini ori luări de poziție care să contravină deciziilor și hotărârilor organismelor statutare ale partidului
Art. 26 Excluderea
2. b) A încălcat deciziile și hotărârile organismelor de conducere ale partidului și prin aceasta a adus prejudicii majore îndeplinirii unor obiective politice importante.)

Așadar, respectarea Statutului nu este un moft sau opțională, nici în Sectorul 2 din București, nici în Giurgiu, Gorj, Caraș-Severin sau alt județ din țară, indiferent de numele, funcțiile, sau potențialul financiar al unora sau altora.

Obiectivele tuturor membrilor PNL trebuie să fie lupta împotriva guvernării PSD-ALDE-UDMR, care duce România din criză în criză și apărarea compatrioților de un partid socialist care, zi de zi, ne scoate în afara valorilor Uniunii Europene.

În concluzie, nu mai au ce căuta în fruntea unei organizații liberale personaje care susțin PSD și trădează PNL“, a transmis președintele PNL Caraș-Severin, vizați fiind și liderii organizațiilor locale care i-au ținut în ultima perioadă spatele „dizolvatului“ Felix Borcean de la șefia PNL Caransebeș.

Decizie PNL

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Dabija

  :) :) :) “ba ejti prost” – “ba ejti nebun”
  Pai cine a facut mare halianta cu dottore plagiatore victor viorel ?
  Nu cumva aceiasi vajnici liberali ?
  Acum a descoperit orban si vela ca dusmanul e PSD ?
  Cand va pupati bot in bot cu hotii cum era ?
  Sau atunci va sacrificati pentru “binele tarii” ? :) :) :)

  Raspunde
 2. zero

  “Vela a afirmat că a luat act … va vota … la solicitarea președintelui … care a cerut …”

  “Obiectivele tuturor membrilor PNL trebuie să fie lupta împotriva … UDMR”

  Aşa crede Vela … în centralismul său “democratic”.
  Aşa a crezut şi “odiosul” când a cerut armatei să deschidă focul în Timişoara.
  Doar că a fost împuşcat (din lipsă de suficientă materie cenuşie).

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei