Cultura urbană și rurală a Banatului de Munte, promovată la simpozionul „Laleaua Pestriță”!

simp

Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Consiliul Județean Timiș și Centrul de Cultură și Artă Timiș în colaborare cu Asociația „Pentru Vorbirea Bănățană“ (președinte Vasile Linția) și Asociaţia Culturală „Lunca Pogănişului“ (președinte Daniela Crainic) organizează în data de 27 mai 2021, ora 15:30 Simpozionul on line „Laleaua Pestriţă“. Acţiunea face parte din proiectul de promovare şi conservare a culturii urbane şi rurale din Banatul de Munte.

Manifestarea se va desfășura pe Google Meet.

Sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai Consiliilor Judeţene Caraş-Severin şi Timiş,  personalităţi culturale implicate de-a lungul timpului în acest demers, reprezentanţi ai unor ONG-uri,  precum şi specialişti care au ca obiectiv promovarea patrimoniului natural şi cultural.

FINAL - afis Laleaua Pestrita editia 2021

 

 

 

Lorena POENARU

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei