Cum ne rugăm….

modelmic

Există un univers fascinant și noi ar trebui să ne bucurăm că facem parte din el. Dumnezeu a creat fiecare părticică cu un rost și o menire bine orânduite.

Dacă analizăm cu atenție fiecare particică dar și rostul și menirea fiecăreia ajungem la concluzia că tot ceea ce se întâmplă este spre binele nostru. Avem la îndemână posibilitatea să folosim binefacerile creației, sau nu….

Natura este conectată la ciclurile universului și le urmează întocmai. O mare parte din oameni au fost provocați de un sentiment de îndepărtare fața de echilibrul universului. Condițiile de viață dominate de frică au fost cele care i-au îndepărtat pe unii de acest echilibru.

Acești oameni și-au uitat menirea, controlul fricii, folosirea intenției și voinței pentru a comunica subtil cu universul, în vederea schimbării realității.

Cum ar trebui să comunicăm subtil cu Universul, cu Dumnezeu, cum ar trebui să ne rugăm?

Mulți oameni au fost provocați de un sentiment străin de îndepărtare față de o comunicare subtilă cu Universul, cu Dumnezeu. Aceștia realizează mecanic niște obiceiuri ale pământului și cred că au găsit fericirea. Deșertăciune în pustiu…

Când cade prea multă apă din cer și-ți provoacă daune, cum anume să te rogi la Dumnezeu pentru a opri ploaia?

Acesta este un obicei al pământului. De ce să nu-i ceri mai bine lui Dumnezeu să te lumineze, să descoperi o cale, să construiești ceva astfel ca oricâtă apă ar cădea din cer, să nu-ți poată provoca daune?

Nu te mai ruga la Dumnezeu, omule, pentru a primi ceva, roagă-te pentru a te lumina, pentru a găsi o metodă prin care să construiești singur ce-ți trebuie. Doar așa poți trece de la o organizare bazată pe speranță, la una progresivă, bazată pe voință și tenacitate.

 

Eugen Lupu

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei