„Curățenia din cimitire nu cade doar în sarcina serviciului Primăriei“, afirmă Daniel Călin

 

cimitir

O amplă acțiune de curățenie se desfășoară în această perioadă în toate cimitirele din municipiul Reșița. Acțiunea este derulată de angajații secției de administrare a cimitirelor din cadrul Primăriei municipiului. Curățenia se efectuează în perimetrul cimitirelor, la capele și pe alei, nu și pe morminte, a ținut să precizeze Daniel Călin, directorul Direcției de Administrare a Domeniului Public.

Suntem în plină campanie de curățenie în toate cimitirele din municipiul Reșița, dar trebuie să precizez un lucru de care trebuie să țină seama toți proprietarii locurilor de veci: locurile de veci, conform contractelor de concesiune, trebuie întreținute de către concesionari. În atribuțiile noastre  sunt capela și aleile, nu și locurile de veci. Acestea trebuiesc curățate și îngrijite de către cei care au concesiunea asupra locurilor de veci.

Contra cost putem să facem și noi astfel de intervenții pentru curățarea și îngrijirea locurilor de veci. O intervenție costă 50 de lei, iar un abonament anual 120 de lei , în care intră 4 intervenții în decursul unui an. În acest preț intră curățenia și igienizarea mormântului și în preajma acestuia“ a explicat pentru Reper 24, directorul Daniel Călin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. B.

    Serios șef?Eu nu am văzut nici un argat de la primărie care papă o căruță de bani de la fraierii plătitori de taxe și impozite o gălăgie de bani, să dea cu sapa cel puțin la cimitirul nr.8 așa că ciocul mic și faceti-vă treaba de banii respectivi. Prea ne ia statul lui pește prăjit de proști adică și cu banii luați și cu sapa încovoiați. Deștepți vă mai credeți băi neaveniților!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei