Curățenie, pregătiri pentru deszăpezire și colectarea de taxe și impozite, prioritare!

a

Curățenie, un deziderat care prinde viață în comuna Dognecea, odată cu instalarea noii administrații în frunte cu edilul Remus Rof. Pe lângă achiziția de pubele pentru fiecare locuință și de containere pentru colectarea gunoiului menajer din zona de blocuri, cu sprijinul localnicilor s-a trecut la o primă etapă de curățire a comunei de resturi, pet-uri și alte obiecte aruncate de-a valma în diferite locuri din comună.

„Am promis în campanie că una dintre primele măsuri va fi o curățenie generalizată. Mă bucur că am găsit sprijinul locuitorilor, iar exemplul personal, al meu și al celorlalți angajați din primărie, pare să fie de bun augur. Ne pregătim de asemenea pentru perioada rece. Vom contacta o firmă care să asigure curățarea drumurilor atât în comună cât și pe principalele căi rutiere de acces în Dognecea. Sunt oameni care lucrează la Reșița, la Bocșa și ei depind de aceste căi rutiere și de păstrarea lor în limite normale de circulație pe timp de iarnă. Am luat de asemenea legătura cu o firmă de iluminat care va înlocui becurile de la iluminatul public atât din Dognecea cât și din Calina, pentru că multe dintre ele sunt arse și nu au fost schimbate la timp. În urmă cu doi ani aproximativ s-au schimbat toate becurile normale cu altele cu led, care au un consum inferior și dau o lumină mai puternică, iar acum becurile arse le vom schimba tot cu leduri“ – a declarat Remus Rof, primarul comunei.

aa

Una dintre problemele constatate la preluarea mandatului de către noul edil, a fost visteria aproape goală. Remus Rof: „Ceea ce mă bucură, chiar dacă situația financiară nu este tocmai bună, este faptul că sătenii au fost, mulți dintre ei, datornici la plata impozitului pe locuințe și pe autoturisme. Au înțeles situația, i-am înștiințat, am vorbit cu mulți dintre ei și în prezent încasăm între 4 și 5 mii de lei zilnic, ceea ce ne va permite să ne descurcăm până la sfârșitul acestui an. Cu ajutorul localnicilor vom putea să facem ceea ce am promis în campania electorală: Dognecea – un colț de rai“.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei