fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

Curg investițiile! 76 de parcări, amenajate pentru reșițeni lângă Piața Sud!

Primăria Reșița bifează încă două noi investiții în parcările de reședință din oraș. Acestea au fost realizate în zona Tribunalului, lângă Piața Sud, unde s-au finalizat recent lucrările de modernizare.

Potrivit reprezentanților primăriei, lucrările au inclus asfaltarea zonei, marcarea a 76 de locuri de parcare, plantarea a 25 de arbori și montarea a 12 bănci și 24 de coșuri de gunoi.

Același lucru se va întâmpla și în zona parcării din fața Universității, unde au început deja ample lucrări de modernizare. Aici se va asfalta integral zona și se vor marca 49 de locuri de parcare. Lucrările mai includ și instalarea de platforme de colectare subterane, corpuri de iluminat, montarea de mobilier urban nou și plantarea de arbori.

spot_img

Lucrările sunt executate în regie proprie, de către Direcția de Întreținere, iar investiția totală se ridică la 1.050.000 lei, din bugetul local.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. A-ți uitat să menționați că țigăniile și borfașii vor avea acces direct și nelimitat la tot ceea ce este mai bine și bun pentru că doar acești limitați vor fi votanții mafiei PeNaLe, nu cei care sunt corecți și proști că mai cred astfel de bullshitt-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei