„Dacă am pornit pe acest drum, mergem până la capăt; nu dau înapoi“ – afirmă Romeo Dunca

1

Proaspăt înregimentat politic în PNL, omul de afaceri Romeo Dunca va candida la alegerile locale din acest an pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Cu toate acestea, comportamentul său și criticile aduse unor lideri ai partidului de la nivel central sunt deja proverbiale. În cadrul unei emisiuni live pe Reper 24, Romeo Dunca a făcut câteva lămuriri cu privire la afirmațiile domniei sale:

Nu este un atac la colegii din partid. Sunt pur și simplu niște nedumeriri pe care eu le-am avut. Eu sunt construit așa: când nu înțeleg ceva, întreb. Cred că este de datoria fiecărui om, dacă vrem să avem o soartă mai bună, să începem să ne punem întrebări. Eu dacă nu am înțeles o anumită acțiune, am lansat o întrebare. Nu am ascuns faptul că nu am niciun stăpân, decât bunul Dumnezeu și dorința de a face ceva bun. De aceea nu am niciun fel de rezerve de a pune întrebări celor în care realmente cred, pentru că eu cred în continuare în ei. Lămuririle pe care le-am primit m-au făcut să cred că politica este foarte complicată, eu acum o descopăr și schimbarea efectivă nu se poate face așa de repede pe cât aș vrea eu. Nu trebuie să le priviți ca niște critici, ci doar ca pe niște nelămuriri, pentru că eu astăzi nu mai sunt omul de afaceri Romeo Dunca. Am fost investit de partid cu o anumită sarcină și chiar îmi pasă de cetățenii acestui județ“.

Referitor la situația actuală a județului Caraș-Severin și a măsurilor ce ar putea fi luate pentru revigorarea acestei zone a țării, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean, Romeo Dunca, a precizat: „Caraș-Severinul este un județ înapoiat din punct de vedere al infrastructurii, al atragerii de fonduri europene, cu excepția municipiului Reșița și a câtorva comune. Toată lumea se aruncă și se zbate să obțină bani guvernamentali, care se pot cheltui fără nicio justificare, care sunt de fapt programe pentru mituire electorală. Nu va fi ușor; cu siguranță nu va fi ușor. Cred că lupta asta politică nu va fi cu voința oamenilor ci cu modul de numărare a voturilor. Oamenii s-au săturat; s-au săturat de aceleași promisiuni, de aceleași povești, de aceleași vise nerealiste care li se servesc de fiecare dată înainte de alegeri. Oamenii nu mai vor asta, vor altceva; iar eu reprezint altceva. Nu știu, va fi mai bine, va fi mai rău, dar sigur cum a fost, nu va mai fi“ – a mai afirmat Romeo Dunca.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. zero

  „Nu este un atac la colegii din partid … eu astăzi nu mai sunt omul de afaceri Romeo Dunca. … Toată lumea se aruncă și se zbate să obțină bani guvernamentali, care se pot cheltui fără nicio justificare, care sunt de fapt programe pentru mituire electorală”

  “Colegii” de haită (partid?!) au o cu totul altă răstălmacire a “întrebărilor”:
  Cine nu este cu (gu) noi este împotriva noastră!
  Şi la “numărarea” de voturi mai apar “erori materiale” sau de centralizare a datelor sau ca la raportarile Covid :)
  Apropo de “programe pentru mituire electorală” în capitalismul monopolist de stat, cum au învăţat (cinstit) părinţii noştrii.
  Doar că nu aveau acces la elicopter.

  Raspunde
 2. imoGen

  Ar fi interesant dacă ne-ar spune Romeo Dunca și nouă cum au stat lucrurile cu licitația aceea de 10 milioane de euro prin care PNL a dat termen de participare și de depunere a actelor de DOAR 4 ore.
  Ce firmă reușește în 4 ore să citească documentația și să întocmească actele pentru participare în DOAR 4 ore ?
  Cumva o firmă de casă a PNL ?

  Raspunde
 3. Mihai

  Ce sa zic? Mai bine era dacă rămâneați om de afaceri că de politicieni NE-AM SĂTURAT! Avem nevoie de oameni de acțiune nu de vorbăreți. V-a păcălit primarul. Mai aveți timp să vă retrageți. Succes!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei